logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Fredrik Landén tar över Hyrtab

Fredrik Landén har förvärvat Hyrtab i Halmstad AB av Thomas Truedsson som startat och drivit företaget sedan 1998. Fredrik är en välkänd profil bland Hallands byggare efter många år på Hilti. Fredrik har erfarenhet av maskinuthyrning efter en period som kundcenterchef på en större internationell uthyrare.

-Enligt min mening finns det verkligen en roll för en mindre, lokal, lite snabbare och flexibel spelare i Halmstad och Falkenberg.  Det blir än mer tydligt efter den senaste tidens händelser i branschen säger Fredrik.

Fast hur länge har du tänkt att Hyrtab skall vara en mindre spelare egentligen?

Storleken är inte ett mål i sig säger Fredrik och fortsätter- jag tror att alla som byggt upp en expanderande verksamhet i någon form vet att nöjda kunder är det som räknas. Har man det så kommer tillväxten av sig själv.

Och Thomas vad skall du göra nu?

Jag jobbar till lucia för att se till att Fredrik kommer in i allt på ett bra sätt och så kommer jag passa på att tacka mina kunder för den här tiden. Sedan blir det jullov för första gången på 13 år och därefter nya projekt, vad är oklart, men är man entreprenör så sitter man inte still.

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad & Falkenberg. Ring Halmstad 035-100 810 eller Falkenberg 0346-480 20