logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Hyrtab tackar Thomas Truedsson

Thomas Truedsson som tidigare under hösten lämnat över verksamheten till Fredrik Landén lämnar nu sin anställning på Hyrtab.

-Jag vill passa på att tacka alla kunder jag haft under de här åren och önskar Fredrik och hela gänget på Hyrtab ett stort lycka till inför framtiden. Det känns bra att lämna företaget i Fredriks händer säger Thomas Truedsson.

 

- Från Hyrtab och hela personalen vill jag framföra ett stort tack till Thomas. Det har varit lärorikt att arbeta tillsammans med honom och vi kommer naturligtvis att fortsätta kämpa för att vara våra kunders bästa partner inom maskinuthyrning säger Fredrik Landén.

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad & Falkenberg. Ring Halmstad 035-100 810 eller Falkenberg 0346-480 20