logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Ny uthyrare i Falkenberg

Hyrtab välkomnar Mattias Millberg som ny uthyrare i Falkenberg

 Mattias Millberg är sedan 1 mars uthyrare på Hyrtab i Falkenberg. Mattias har mångårig erfarenhet från byggbranschen framförallt inom betonghåltagning och är ett välkänt ansikte för de flesta i branschen i Falkenberg med omnejd.

 - Det känns riktigt bra att vi fortsätter att bygga laget med personer av rätt kaliber! Mattias har både branscherfarenhet och tekniskt kunnande, dessutom är han en person som kommer att passa perfekt in i gänget. Det borgar för fortsatt nöjda kunder säger Fredrik Landén

 

 

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad & Falkenberg. Ring Halmstad 035-100 810 eller Falkenberg 0346-480 20