logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Den 24 September öppnar Hyrtab i Flygstaden!

Efter ett fantastiskt år med Hyrtab slår vi nu upp portarna till vår nya depå i Flygstaden. Vi hälsar våra kunder såväl privatpersoner som proffs välkomna.

Den 24 september slår vi upp portarna till vår nya depå i Flygstaden, något som många kunder efterfrågat länge. Med en depå på varje sida om staden så är det alltid nära till Hyrtab.

Hyrtabs två depåer i Halmstad fungerar i princip som en enhet det gör att du kommer att kunna hämta och lämna utrustning var du vill – vi kallar det Hyr här, lämna där!

Fredag 28/9 kommer vi att fira öppningen med en rejäl grill lunch. Välkommen mellan 11-14! 

Med vänliga hälsningar

Fredrik med personal

 

Hyrtab Flygstaden är en depå som i första hand siktar in sig på att öka tillgängligheten och servicenivån för hantverkare och byggföretag som arbetar på den västra sidan om staden.

Hos Hyrtab Flygstaden hittar du de vanligaste maskinerna och tillbehören som t.ex betongblandare, lättmetallställningar, skruvdragare, bultpistoler, bilningshammare, tigersågar, häcksaxar, motorkapar, slipmaskiner och små våningscentraler. Vi kommer också alltid ha minigrävare, självlastande dumpers och släpvagnsliftar på plats. Utöver detta erbjuder vi ett komplett liftprogram med saxliftar, bomliftar etc.

 

 

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad & Falkenberg. Ring Halmstad 035-100 810 eller Falkenberg 0346-480 20