logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Saneringsvagnar

Våra saneringsvagnar är specialbyggda manskapsvagnar för användning vid saneringsjobb, såsom asbest. Dessa är byggda i enlighet med AFS och Arbetsmiljöverkets regler. I korta drag innebär det att det ska finnas utrymme på arbetsplatsen där man både kan byta kläder och utföra personlig hygien på ett säkert sätt. Skyddskläder, ordinarie arbetskläder eller privata kläder ska hållas åtskilda. Samma princip som för inomhusarbete ska gälla vid utomhusarbete. Ombyte ska vidare ske i tre steg (se bild nedan) där du har rena kläder i ena delen, en sluss till duschen och sedan smutsiga kläder i andra delen. En frånluftsfläkt placeras i sista steget så att man rör sig mot en ren luftström under den personliga saneringen.

Välkommen att boka

Läs mer på om vagnarna www.westbaytrailers.se

Bild 9 SONY DSC SONY DSC SONY DSC BildBild 4Bild 7 Bild 2tre_stegs_sluss_tcm3-38072

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad & Falkenberg. Ring Halmstad 035-100 810 eller Falkenberg 0346-480 20