logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Elektronisk personalliggare

shop.ID06-01_748x470 

Från och med den 1 januari 2016 måste alla byggarbetsplatser ha en elektronisk personalliggare och tillämpas på byggarbetsplatser som överstiger fyra prisbasbelopp. Om byggarbetet startar efter årsskiftet eller pågår efter halvårsskiftet 2016. Både den som bedriver byggverksamheten och byggherren har skyldighet att se till att det finns en personaliggare på byggarbetsplatsen och att den hanteras på rätt sätt. Skatteverket kommer att genomföra oannonserade kontroller och kan utdela sanktioner till dem som inte följer reglerna.

På Hyrtab hjälper vi dig med allt du behöver för att säkra tillträdet till och på din arbetsplats, allt från regboxar till dörrlåssystem. Vi har också de produkter som krävs för att du ska kunna följa det nya lagkravet om att en elektronisk personalliggare ska finns på byggarbetsplatser från och med 1 januari 2016.

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad & Falkenberg. Ring Halmstad 035-100 810 eller Falkenberg 0346-480 20