logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Hyrtab söker säljare till Norra Halland

Som säljare på Hyrtab kommer du att vara det främsta ansiktet ut mot våra kunder. I rollen kommer du att arbeta mycket med våra befintliga kunder men också ha en stark roll i att utveckla relationer med nya kunder.
Primärt kommer ditt arbetsområde vara Norra Halland, vilket innebär att vi vill att du bor någonstans mellan Falkenberg i söder och Kungsbacka i norr, gärna i Varberg.
Våra kunder är främst bygg-, och anläggningsföretag men även industri, kommuner och privatpersoner finns bland kunderna.

Huvudsakliga ansvarsområden
Du kommer att på distriktet ta hand om och utveckla relationer med både befintliga och nya kunder. I din vardag ute på fältet ingår bl.a. att skriva offerter, upprätta avtal och följa upp att avtalen följs.
Vi har ett brett produktsortiment av maskiner och övrig utrustning till uthyrning och vi vill att du verkar för att bredda samarbetet och att sälja in våra hyreslösningar. Vi har ett stort kundregister och är starkt positionerade på den lokala marknaden.

Profil
Du har ett starkt affärsintresse och en utåtriktad läggning med förmåga att skapa relationer och sätta kunden i fokus. Eftersom arbetet är självständigt är det viktigt att du är drivande och kan ta egna initiativ samt har förmågan att själv se lösningar och utvecklingsmöjligheter. Det är också viktigt att du kan arbeta mot bestämda mål, såväl i team som självständigt. Du är resultatinriktad, flexibel och har ett stort engagemang.

Vi prioriterar följande erfarenheter och egenskaper:
• Förmåga att finna nya affärer/kunder.
• Erfarenhet av försäljning mot bygg- och anläggningsbranschen.
• Relationsbyggare.
• Tekniskt intresse och förståelse.
• Erfarenhet av förhandling och ekonomisk argumentation samt av att sluta avtal.
• Dokumenterat goda försäljningsresultat genom affärsutveckling och uppföljning.
• God PC-vana.

Vi sätter personlighet och säljdriv som primär egenskap vilket innebär att om du har lokal kännedom om marknaden som exempelvis arbetsledare eller platschef inom bygg, så är det meriterande.

Vi erbjuder Vi erbjuder dig ett stort ansvar och en otroligt spännande resa i ett entreprenörsdrivet bolag. Du kommer till en dynamisk, skapande och förändringsbenägen miljö där vi fattar snabba beslut. Med ett stort säljfokus och en högpresterande kultur så måste du vara alert för att hänga med i det höga tempot. Varje dag är en ny spännande utmaning.
Tjänsten erbjuder goda utrymmen för egen handlingskraft inom givna ramar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Addsell Rekrytering. För mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Martin Nyberg på tel, 0705-10 90 01

Välkommen med din ansökan!

Hyrtab startades 1998 och har idag kontor i Halmstad, Falkenberg. Vi hyr ut byggmaskiner, avstängningsmaterial, anläggningsmaskiner, liftar, verktyg med mera till framförallt bygg- och anläggningsföretag. Hyrtab står för snabba beslutsvägar, hög servicegrad och flexibilitet samt uppdaterad maskinpark till rimliga priser. Hyrtab ska vara den modernaste maskinuthyraren i regionen.

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad & Falkenberg. Ring Halmstad 035-100 810 eller Falkenberg 0346-480 20