logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Hyra byggställning eller ställning i Halmstad, Falkenberg och Laholm via Hyrtab

Att hyra byggställning hos oss på Hyrtab i Halmstad är lönsamt. Vi hjälper er att ta fram byggställning med den storlek och modell som passar ert projekt bäst.

En byggställning är ett slags konstruktionssystem som används både för att underlätta arbetsprocedurer och för att öka säkerheten vid arbete på exempelvis varv, konserter och byggnadsarbeten.

Det är viktigt att ställa höga kvalitetskrav på en byggställning, till exempel är det viktigt att det ska vara såväl enkelt som säkert att förflytta sig på den, självklart gäller det på ställningens samtliga nivåer. Detta ser vi på Hyrtab i Halmstad givetvis till att kontrollera.
Materialet och konstruktionen spelar en stor roll när man väljer byggställning. Förr i tiden använde man sig av reglar eller stänger av trä för att konstruera själva byggställningen, men med den metoden det tog det för lång tid att uppnå en tillräcklig säkerhet och även att klara av en högre belastning.

Idag varierar det en del på material som används för att bygga ställningar. För belastningsytan används ofta plankor, men man kan även använda färdiga plattformsmoduler i trä eller plywood. Rör av stål eller aluminium är de vanligaste materialen man bygger med i Europa. Men i exempelvis Asien använder man fortfarande bambu till sina byggställningar.

Du kan med fördel hyra din byggställning hos oss på Hyrtab i Halmstad. Det är enkelt och smidigt, vilket kan styrkas med att det är både företag och privatpersoner som hyr byggställningar hos oss.
Hos Hyrtab kan du hyra lättmetallställningar i olika storlekar. Våra byggställningar har mått från 2-12 meter på längden och från 70-135 cm på bredden. Gå till produktkatalogen och se vårt utbud av byggställningar.

Vi på Hyrtab har som mål att vara ditt förstahandsval när det gäller uthyrning av byggställning i Halmstad.

Kort sagt så finns vi i Halmstad, Laholm och i Falkenberg med uthyrning av bl. a. byggställningar över hela Halland. Kontakta oss för uthyrning av byggställningar!

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad, Falkenberg & Varberg. Ring Halmstad 035-100 810, Falkenberg 0346-480 20 eller Varberg 0340-201 000