logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Hyra generator i Halmstad, Falkenberg och Laholm via Hyrtab

Att hyra en generator hos Hyrtab i HalmstadFalkenberg och Laholm är lönsamt. Vi hjälper er att ta fram den storlek och modell som passar ert projekt bäst.

En generator, eller dynamo, är en maskin som omvandlar rörelseenergi till elektrisk energi. Oavsett om elenergin kommer från ett kärnkraftverk eller vattenkraftverk så får vi i princip all energi genom generatorer. Solceller och bränsleceller är det enda undantaget som man kan få den energin från.

Det finns minst en generator i varje bil, vars uppgift är att förse bilen med elektricitet och ladda batteriet. Den ser även till att hålla batteriets kondition i balans, detta gör den med hjälp av aggregatremmen. En generator står i motsats till en elektrisk motor (som utför motsatt arbete) det vill säga, den omvandlar elektrisk energi till rörelseenergi.
För att föra el till större ändamål och bruk än bilar, exempelvis till avlägsna områden, har elverken även en generator som är utrustad med en förbränningsmotor.

Hos oss kan du hyra generatorer för olika ändamål i olika storlekar och modeller för både privat bruk och för ert företag.  Gå till produktkatalogen och se vårt utbud av generatorer.

För att du som kund ska kunna få hyra maskiner och utrustning till bl. a. byggnads-, underhålls- och anläggningsarbeten hos oss, har vi på Hyrtab några almänna hyresvillkor, de kan du läsa om i menyn uppe till vänster!

 

Kort sagt så finns vi i Halmstad (Laholm) och i Falkenberg med uthyrning av bl a generatorer över hela Halland. Kontakta oss för uthyrning av generatorer.

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad, Falkenberg & Varberg. Ring Halmstad 035-100 810, Falkenberg 0346-480 20 eller Varberg 0340-201 000