logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Hyra grävmaskin i Halmstad, Falkenberg och Laholm via Hyrtab

Att hyra grävmaskin hos Hyrtab i Halmstad, Falkenberg och Laholm är lönsamt. Vi hjälper er att ta fram den storlek och modell som passar ert projekt bäst.

Både företag och privatpersoner i Halmstad, Falkenberg och Laholm hyr grävmaskiner hos oss. I privat syfte används grävmaskiner mestadels för skogsarbete eller för att gräva om i trädgårdarna. Företag hyr grävmaskiner till en massa olika slags jobb, som t.ex. väg- och husbyggen, rivning/röjning av skog och som hjälp vid översvämningar. Gå till produktkatalogen och se vårt utbud av grävmaskiner.

En grävmaskin är en typ av anläggningsmaskin som bland annat används för grävning och rivning. Grävmaskiner tillhör den grupp anläggningsmaskiner som tillverkas i störst antal av alla anläggningsmaskiner i världen. Caterpillar är det största företaget som tillverkar grävmaskiner men även Volvo är väldigt stora på världsmarknaden.

Man kan utrusta en grävmaskin med en hel del olika redskap. Det vanligaste är givetvis en skopa, men det finns också tjälkrok, asfaltskärare, grip och pallgafflar. Under de senare åren har skördaraggregat ökat markant, speciellt under vintertid då man inte kan använda grävmaskinerna för just grävning i samma utsträckning som på sommaren. Det är också billigare att hyra en grävmaskin än en komplett skördare.

Det finns många olika storlekar och syften med grävmaskiner. I viktklassen 5-20 ton har de ibland hjuldrivning som gör att man kan förflytta sig kortare sträckor. Något som kan vara bra att tänka på om man hyr en grävmaskin över 20 ton är att de enbart är utrustade med larvbandsdrivning och måste transporteras med släp. Minigrävare är en smidig maskin i viktklassen 0.5-8 ton är uteslutande utrustade med larvbandsdrivning.

Hos oss på Hyrtab i Halmstad, Laholm och Falkenberg kan du som kund hyra följande gräv- och lastmaskiner: kompaktgrävare på band, kabelskopor och släntskopor.

Kort sagt så finns vi i Halmstad, Laholm och i Falkenberg med uthyrning av bl a grävmaskiner över hela Halland. Kontakta oss för uthyrning av grävmaskiner.

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad, Falkenberg & Varberg. Ring Halmstad 035-100 810, Falkenberg 0346-480 20 eller Varberg 0340-201 000