logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Hyra kompressor i Halmstad, Falkenberg och Laholm via Hyrtab

Att hyra kompressorer hos Hyrtab i HalmstadFalkenberg och Laholm är lönsamt. Vi hjälper er att ta fram den storlek och modell som passar ert projekt bäst

En kompressor är en maskin som komprimerar bland annat luft. Kolvkompressor, radialkompressorer och axialkompressorer är de tre kategorier som kompressorerna brukar delas in i.

Hos oss kan ni hyra kompressorer i olika modeller och med olika effekt. För privat bruk kan man använda en kompressor till småjobb som till exempel att blåsa upp däck och fotbollar. För företag används dem till allt från att driva vissa verktyg i verkstaden till att trycksätta bromssystemen i lastbilar.  Gå till produktkatalogen och se vårt utbud av kompressorer.

Biljätten Mercedes-Benz utnyttjar kompressorer väldigt mycket vid byggen av sina bilar. Genom att ändra mycket på och runt kompressorerna kan de variera motorstyrkan på bilarna utan att behöva designa speciellt många motorer för olika prisklasser och modeller.

Att använda tryckluft är något som används i väldigt många sammanhang i dagsläget. Det kan vara allt ifrån handverktyg och större maskiner i verkstäder och industrier till bromssystem på lastbilar och drivfordon på järnvägar. På tåg används kompressorn även till att öppna dörrar, ljudsignalering med mera.

Kompressorn komprimerar inte bara luft utan i kylanläggningar komprimeras ett kylmedium. Kompressorn är grundkomponenten i värmepumpssystem som används i exempelvis luftkonditionering av fordon och byggnader, frysar, kylskåp, värmepumpar för uppvärmning av fastigheter, med mera.

Kort sagt så finns vi i Halmstad (Laholm) och i Falkenberg med uthyrning av bl a grävmaskiner över hela Halland. Kontakta oss för uthyrning av kompressorer.

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad, Falkenberg & Varberg. Ring Halmstad 035-100 810, Falkenberg 0346-480 20 eller Varberg 0340-201 000