logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Hyra padda i Halmstad, Falkenberg och Laholm via Hyrtab

Att hyra padda hos Hyrtab i HalmstadFalkenberg och Laholm är lönsamt. Vi hjälper er att ta fram den storlek och modell som passar ert projekt bäst.

Det finns olika modeller av paddor (mer korrekt vibroplattor eller markvibratorer), två av dem är “framåtgående padda” och “fram- och bakåtgående padda”. Som namnen antyder används den ena enbart genom att man kör den framåt och den andra modellen kan man köra åt båda hållen. Gemensamt för paddorna är att de är smidiga och lättjobbade. De är också mycket stryktåliga och driftsäkra, vilket betyder en låg drifts-och underhållskostnad. De mindre modellerna är utrustade med transporthjul som gör att man kan transportera paddan kortare sträckor mellan arbetsplatserna. Vikten på en padda kan variera från 50-500 kg och längden varierar mellan 40 och 180 cm. 

Både företag och privatpersoner hyr paddor hos oss. I båda fallen används de mestadels för ombyggnad av vägar av olika slag. Det kan vara allt från en landsväg eller motorväg till en liten trevlig gång i trädgården. Oberoende av hur stort projekt ni har så är ni välkomna att hyra era paddor hos oss på Hyrtab. Vi har flera olika storlekar och modeller att välja mellan, vilket gör att ni inte behöver använda er av exempelvis en för liten padda som inte är tillräckligt kraftfull för just ert projekt. Gå till produktkatalogen och se vårt utbud av paddor.  

Kort sagt så finns vi i Halmstad (Laholm) och i Falkenberg med uthyrning av bl a paddor över hela Halland. Kontakta oss för uthyrning av paddor.

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad, Falkenberg & Varberg. Ring Halmstad 035-100 810, Falkenberg 0346-480 20 eller Varberg 0340-201 000