logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Hyra personalvagn i Halmstad, Falkenberg och Laholm via Hyrtab

Att hyra personalvagn hos oss på Hyrtab i Halmstad, Falkenberg och Laholm är lönsamt. Vi hjälper er att ta fram den storlek och modell som passar ert projekt bäst.

Hos oss kan ni hyra personalbodar för upp till 4-6 personer i storlekarna 11,7 kvm, 12,7 kvm, 15,7 kvm och 25 kvm, som alla passar perfekt till projekt för både privatpersoner och företag. För er som behöver en toalettkur för till exempel festivalen, kan den hyras hos oss med både slam- och vattenspolning.
Om du är i behov av extra förvaringsutrymme, tillfällig förvaring vid flytt eller effektiva transporter så har vi förrådscontainers i storlekarna 4 kvm, 6 kvm och 14 kvm (8′-20′). Även duschkabiner och andra tillbehör för bodar finns till uthyrning hos oss!

Hos oss kan ni enkelt hyra bodar till diverse ändamål och i flera olika varianter och storlekar. I vårt breda sortiment har vi till exempel personalbodartoalettkurerpersonalvagnar och förrådscontainers. Vi har både privatpersoner och företag i Halmstad, Falkenberg och Laholm som hyr bodar från oss.  I privat syfte används bodar mestadels som tillfälliga förrådsutrymmen eller som provisoriska bostäder när man bygger om sina hus och måste ha någonstans att bo under byggets gång. Vad gäller företag så hyr de bodar till massa olika slags jobb, som till exempel för boende vid bygganläggningar, toalettkurer på festivaler och som extra förrådsutrymmen vid byggen. Gå till produktkatalogen och se vårt utbud av personalvagnar och bodar.

Kort sagt så finns vi i Halmstad (Laholm) och i Falkenberg med uthyrning av bl. a. bodar över hela Halland. Kontakta oss för uthyrning av personalvagnar.

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad, Falkenberg & Varberg. Ring Halmstad 035-100 810, Falkenberg 0346-480 20 eller Varberg 0340-201 000