logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Hyra skylift/lift i Halmstad, Falkenberg och Laholm via Hyrtab

Att hyra liftar hos Hyrtab i Halmstad, Falkenberg och Laholm är lönsamt. Vi hjälper er att ta fram den storlek och modell som passar ert projekt bäst.

Det finns många olika slags liftar. Hos oss kan du hyra Skylift, Saxlift, Bomlift, Billift och Zoomlift i olika storlekar och med varierande plattformshöjd. Gå till produktkatalogen och se vårt utbud av liftar.

Stora skyliftar är monterade på lastbilar och används vid höjdarbete, såsom servicearbeten på husfasader och gatubelysning. Räddningstjänsten använder sig av skyliftar som arbetsplattform när de bekämpar bränder via hustak eller evakuering genom fönster. Små skyliftar monteras på vagnar som kan dras av personbilar. Dessa liftarna används ofta av målarfirmor då de är lätta att förflytta och många har drivning så att man kan förflytta liften korta sträckor när man till exempel målar ett hus. Gemensamt för alla skyliftar är att de är utrustade med ett säkerhetssystem som gör att man inte kan manövrera liften om den står för snett och att de har stödfötter för stabiliteten och uppställning i plant läge samt att de kan manövreras antingen från manskapskorgen eller nedifrån marken.

Saxliften har en plattform som är monterad på lyftarmar i form av saxar. Saxliften har alltid fyra hjul, det finns både varianter för inomhusbruk och mer terränggående liftar med högre markfrigång och grövre däck. Små saxliftar har en arbetshöjd på runt 5 meter medans de största har upp emot 32 meters arbetshöjd.

Kort sagt så finns vi i Halmstad (Laholm) och i Falkenberg med uthyrning av bl. a. liftar över hela Halland. Kontakta oss för uthyrning av liftar.

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad, Falkenberg & Varberg. Ring Halmstad 035-100 810, Falkenberg 0346-480 20 eller Varberg 0340-201 000