logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Hyra värmemattor/värmeplattor i Halmstad, Falkenberg och Laholm via Hyrtab

Att hyra värmemattor (värmeplattor) hos på Hyrtab i Halmstad, Falkenberg och Laholm är lönsamt. Vi hjälper er att ta fram den storlek och modell som passar ert projekt bäst.

En värmematta (även kallad för värmeplatta eller tjältiningsmatta) är en slags elektrisk matta som genererar värme och används vanligen i syfte för härdning, värmehållning eller, som i de allra flesta fallen, för att tina upp mark eller tak. Den är praktisk att använda för att få bort tjäle ur marken om man exempelvis behöver gräva i mindre markpartier under vintermånaderna. Värmemattan kan också användas för att smälta bort isbildningar och isfläckar på mindre områden, som till exempel vägbrunnar eller vattenrör och kan även vara till hjälp vid borrning av t.ex. bergvärme, då vissa varianter av värmemattor har hål i sig. Ett annat vanligt förekommande användningsområde är att värmehålla sand vid murning.

Värmemattan är smidig att använda då den är flexibel och böjbar, vilket gör att man även kan tina upp markområden under exempelvis ett staket eller runt en lyktstolpe. Tiningseffekten blir olika beroende på vad för jordart marken innehåller, men vanligen tinar en värmematta upp ett djup på 30-60cm per dygn.

Energiförbrukningen för en värmematta är låg under uppvärmningstiden, då den bara förbrukar 7,2kWh/kvm och dygn.

Värmemattor får ström genom en vanlig stickkontakt på 230V och innehåller en inbyggd temperaturmätare. Ytskiktet på värmemattan består vanligen av slitstarkt nylon och isoleringen av skumplast.

 

Kort sagt så finns vi i Halmstad (Laholm) och i Falkenberg med uthyrning av bl. a. värmemattor över hela Halland. Kontakta oss för uthyrning av värmemattor.

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad, Falkenberg & Varberg. Ring Halmstad 035-100 810, Falkenberg 0346-480 20 eller Varberg 0340-201 000