logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Hyra vedklyv i Halmstad, Falkenberg och Laholm via Hyrtab

Att hyra vedklyv hos Hyrtab i HalmstadFalkenberg och Laholm är lönsamt. Vi hjälper er att ta fram den storlek och modell som passar ert projekt bäst.

Vedklyvar används för att kapa ved. Vedklyvar kan vara både hydrauliska och mekaniska, men i dagsläget är de flesta hydrauliska. Gå till produktkatalogen och se vårt utbud av vedklyvar.

Två vanliga modeller av vedklyvar är den så kallade Skruven och den så kallade Hydrauliska, där den senare nämnda modellen är den nyaste och även den mest vanliga modellen bland svenska användare. En hydraulisk vedklyv utmärker sig på så sätt att den använder sig av en platta i ena änden och med ett tryck på flera ton pressar den vedträdet mot en kniv till den punkt då vedträdet bryts. Detta sätt är mycket säkrare att klyva ved på än med en “Skruv”-vedklyv, som är en äldre modell med elmotor och en stålskruv. Den varianten kan ibland av förklarliga skäl föra en säkerhetsrisk med sig, då det finns en liten risk för att fastna i den med exempelvis handsken.
De flesta klyvar har en klyvlängd som är steglöst ställbar, vilket oftast underlättar för den som använder den.

Om du hyr en vedklyv hos oss på Hyrtab, så garanterar vi att du får en modern och granskad vedklyv levererad eller hämtad, som är såväl säker, enkel och bekväm att jobba med!

 

Kort sagt så finns vi i Halmstad (Laholm) och i Falkenberg med uthyrning av bl a vedklyvar över hela Halland. Kontakta oss för uthyrning av vedklyvar.

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad, Falkenberg & Varberg. Ring Halmstad 035-100 810, Falkenberg 0346-480 20 eller Varberg 0340-201 000