logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Hyra vibroplatta i Halmstad, Falkenberg och Laholm via Hyrtab

Att hyra vibroplatta hos Hyrtab i HalmstadFalkenberg och Laholm är lönsamt. Vi hjälper er att ta fram den storlek och modell som passar ert projekt bäst.

Det finns olika modeller av vibroplattor (även kallade paddor eller markvibratorer), två av dem är “framåtgående vibroplatta” och “fram- och bakåtgående vibroplatta”. Som namnen antyder används den ena enbart genom att man kör den framåt och den andra modellen kan man köra åt båda hållen. Gemensamt för vibroplattorna är att de är smidiga och lättjobbade. De är också mycket stryktåliga och driftsäkra, vilket betyder en låg drifts- och underhållskostnad. De mindre modellerna är utrustade med transporthjul som gör att man kan transportera vibroplattan kortare sträckor mellan arbetsplatserna. Vikten på en vibroplatta kan variera från 50-500 kg och längden varierar mellan 40 och 180 cm. 

Du kan med fördel hyra din vibroplatta hos oss på Hyrtab i Halmstad, Falkenberg och Laholm. Det är enkelt och smidigt, vilket kan styrkas med att det är både företag och privatpersoner som hyr vibroplattor hos oss. I båda fallen används de mestadels till ombyggnad av vägar av olika slag. Det kan vara allt från en landsväg, motorväg till en liten trevlig gång i trädgården. Oberoende av hur stort projekt ni har så är ni välkomna att hyra era vibroplattor hos oss på Hyrtab. Vi har flera olika storlekar och modeller att välja mellan, vilket gör att ni inte behöver använda er av exempelvis en för liten vibroplatta som inte är tillräckligt kraftfull för just ert projekt. Gå till produktkatalogen och se vårt utbud av paddor.  

Vi på Hyrtab har som mål att vara ditt förstahandsval när det gäller uthyrning av vibroplatta i Halmstad, Falkenberg och Laholm.

Kort sagt så finns vi alltså i Halmstad, Laholm och i Falkenberg med uthyrning av bl. a. vibroplattor över hela Halland. Kontakta oss för uthyrning av vibroplattor.

 

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad, Falkenberg & Varberg. Ring Halmstad 035-100 810, Falkenberg 0346-480 20 eller Varberg 0340-201 000