logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Jobba hos oss

Servicetekniker heltid och på deltid/timanställning

Genomgående för Hyrtab är att alla brinner för att finna den bästa lösningen för våra kunder och det genomsyrar vårt arbete i stort och smått. För att passa in hos oss så gör Du det också! Hyrtab expanderar och vi behöver utöka vårt starka team med två nya tjänster!

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker jobbar du dagligen med maskiner och hyresmaterial. 

I de dagliga sysslorna ingår också att ta emot returer, genomföra mindre reparationsarbeten samt lättare transporter. Även en del besök ute på arbetsplatserna kan förekomma. Du jobbar i team med dina kollegor på respektive ort, vi ser det som viktigt att du har roligt på jobbet och att du ständigt utvecklas i din roll tillsammans med oss.

Vi ser gärna yngre sökande med tekniskt intresse, kompetent och utåtriktad. Körkort B är ett krav. C-kort, BE-kort eller Truckbehörighet är meriterande. Provanställning, tillträde snarast och med fast lön.

Ring Torbjörn Backe 0708 – 12 90 73 eller skicka din ansökan via e-post till torbjorn.backe@hyrtab.se. Vi anställer löpande.

Märk ansökan med ditt smeknamn!

Deltid/timanställning – Den här tjänsten syftar till att jämna ut arbetstoppar, därför är inte schemat det samma varje vecka, därför lämpar sig tjänsten för Dig som har möjlighet att styra Din tid, Du kan t.ex. vara en pigg pensionär, ha eget företag på deltid eller vara studerande.

Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad & Falkenberg. Ring Halmstad 035-100 810 eller Falkenberg 0346-480 20