logotype
bildspelsbild_service_paddabildspelsbild_samtal1bildspelsbild_fbg_lagerbildspelsbild_trp

Produkter

Se hela vårt sortiment

Vi stödjer Barncancerfonden

Nyheter

23 december, 2021
Hyrtab söker nu en Depåchef till Falkenberg

Är du en person som gillar att utmana och göra andra engagerade då kanske du är våran nästa depåchef.

Arbetet som depåchef hos oss innebär löpande ansvar för verksamheten. Du kommer vara Hyrtabs kontaktperson ut mot våra kunder.

Arbetsuppgifter innefattar även:
- Ansvara över depån tillsammans med andra ansvariga.
- Arbeta för att nå budgeterade mål.
- Arbeta för att kunder bemöts och behandlas på ett korrekt och ansvarsfullt sätt.
- Se till att kunder besöks löpande ute på arbetsplatser.
- Se till att det löpande arbetet utförs på depån.
- Leda och fördela arbetet på depån. Administration av semesterplanering och ledighetsplanering, attesteringar av tidkort, fakturor mm.
- Driva utvecklingsarbete

Läs mer och ansök här


2021-12-23

Öppettider Jul & Nyår

Onsdag 23 december - 0630 - 12:00Måndag 27 december - 07:00 - 16:00Tisdag 28 december - 07:00 - 16:...

Onsdag 23 december – 0630 – 12:00
Måndag 27 december – 07:00 – 16:00
Tisdag 28 december – 07:00 – 16:00
Onsdag 29 december – 07:00 – 16:00
Torsdag 30 december – 07:00 – 12:00
Måndag 3 januari – 07:00 – 16:00
Tisdag 4 januari – 07:00 – 16:00
Onsdag 5 januari 07:00 – 12:00
Torsdag 6 januari – Stängt
Fredag 7 januari – 07:00 – 16:00
Vi önskar alla våra kunder & Leverantörer en riktigt god jul


2021-09-28

Nytt förvärv när Derome storsatsar på maskinuthyrning

Nu är det klart att Derome köper HYR IN och Hyrtab och därmed stärker sin position inom maskinut...

Nu är det klart att Derome köper HYR IN och Hyrtab och därmed stärker sin position inom maskinuthyrning rejält. Totalt handlar det om nio hyrdepåer i Halland och Skåne.

- Det här förvärvet går helt i linje med vår satsning på Maskinuthyrning. Hyrtab och HYRIN står för entreprenörskap och starkt lokalt affärsmannaskap, värderingar som för oss är hjärtat i maskinuthyrning, säger Isak Gillgren, vd för Derome Maskinuthyrning.

Förvärvet av de två bolagen innebär en förstärkning av erbjudandet, både geografiskt och kompetensmässigt. Storleken på de nio hyrdepåerna varierar och ligger på platser där Derome redan bedriver verksamhet.

- Vi ska förenkla vardagen för våra kunder och genom att erbjuda maskinuthyrning i dessa geografier är det precis vad vi gör. Som helhetsleverantör är detta ett oerhört viktigt förvärv där kunderna är de stora vinnarna, säger Johan Winroth, vd Derome Bygg & Industri.

Långsiktig satsning med kompetens i fokus

Derome har under våren byggt upp maskinuthyrning i Göteborg, där den organiska tillväxten sker snabbt med kompetensen i fokus.

- Vi har oerhört stort kunnande och erfarenhet på plats i Göteborg och ser fram mot att stärka upp med HYR IN och Hyrtabs kompetenta medarbetare. Vår övertygelse är att det är medarbetarnas kompetens som gör skillnaden, att den som är närmst kunden oftast vet bäst och då blir den personliga relationen oerhört viktig, säger Isak Gillgren.

Maskinuthyrning i Halland och Skåne

Hyrtab och HYRIN har depåer i Malmö, Helsingborg, Laholm, Ängelholm, Landskrona, Markaryd, Halmstad, Falkenberg och Varberg. Genom förvärvet finns därmed Derome maskinuthyrning med verksamhet från Malmö till Göteborg. Tillträde sker den 1 oktober.

- Det känns mycket bra att familjeföretaget Derome gör det här förvärvet, de gör en långsiktig satsning på maskinuthyrning och vi har nu förutsättningar att utveckla verksamheten ytterligare tillsammans med våra kunder och Derome, säger Jan Holubec, VD för HYRIN.  

- Det känns helrätt med Derome, deras värderingar och syn på företagande är detsamma som för oss på Hyrtab. Vi ser stora möjligheter att med Derome växa affären i vår region, säger Fredrik Landén, VD för Hyrtab 

 


2021-06-29

Maskinuthyrare till Hyrtab i Varberg

Är du en trygg person med goda erfarenheter från byggbranschen? Gillar du att ta ansvar, brinner f...

Är du en trygg person med goda erfarenheter från byggbranschen?
Gillar du att ta ansvar, brinner för relationer och affärer samt att vara ”spindeln i nätet”.

I så fall kommer du trivas i denna roll!

Om Hyrtab
Hyrtab grundades 1998 och är en stark Halländsk aktör inom området maskinuthyrning. Hyrtab är marknadsledande i Halmstad, och har en stark position i Falkenberg. Hyrtab är dessutom det enda bolaget på orterna som fortfarande ägs och drivs lokalt. Utöver detta äger också Hyrtab Holding systerbolaget HYRIN med depåer i Laholm, Ängelholm, Markaryd, Helsingborg, Landskrona samt Malmö. HYRIN och Hyrtab drivs helt separat och bägge bolagen har bland annat egna säljkårer samt ledning. Dock har vi ett starkt dagligt samarbete som ger oss rejäla muskler på marknaden. Tillsammans omsätter bägge bolagen ca 125 mkr.
Kort sagt Hyrtab är ett litet, flexibelt och stabilt företag. Med starkt lokalt fokus, men med armar ut över hela Sverige.

Vad kan Hyrtab erbjuda?
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå.
Vi har en kultur, där samarbete, laganda, engagemang och god kommunikationsförmåga är förutsättningar för att trivas och göra ett bra arbete.

Vad går arbetet ut på?
Som uthyrare jobbar du med daglig kundkontakt, ger råd om rätt utrustning, lämnar offerter och skriver order. Vår maskinpark består av byggmaskiner,liftar, minigrävare, ställning och bodar mm. I de dagligasysslorna ingår också att ta emot returer, genomföra mindre reparationsarbeten samt lättare transporter. Även en del besök ute på arbetsplatserna kan förekomma. Du jobbar i team med dina kollegor på respektive ort.

Den vi söker
Du kommer vara med från start och därför ha stort inflytande i skapandet av din egna roll och ha möjlighet att kunna sätta din egna prägel. För att lyckas och trivas i denna roll har du god erfarenhet av exempelvis byggbranschen eller järnhandeln och vill ta nästa steg. Vi tror att du som söker är uppvuxen i Varberg och har en god lokalkännedom.
Som person är du lyhörd, stabil och trivs med att ta ett stort ansvar. Du är vetgirig och inspireras av att hitta lösningar och skapa utveckling.

Kvalifikationer:
du har som har lägst gymnasiekompetens.
några års erfarenhet av byggbranschen eller annan relevant yrkeskunskap
god datorvana och erfarenhet av att jobba i affärssystem.
du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på engelska och svenska.
B-körkort. Meriterande om du har C-körkort, YKB, BE eller truckbehörighet

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Varberg
Arbetstider: Dagtid 06:30-16:00
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Hyrtab med OnePartnerGroup. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare.
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Länk till ansökan


2021-06-29

Depåchef till Hyrtab Varberg

Tycker du om fart och varierande arbetsdagar?Gillar du att bygga starka team med gemensamma mål? H...

Tycker du om fart och varierande arbetsdagar?
Gillar du att bygga starka team med gemensamma mål?

Hösten 2021 tar Hyrtab ett nästa steg i deras tillväxtresa – Hyrtab öppnar upp en ny depå i Varberg! Medan den nya Depån färdigställs ska Hyrtab etableras tillfälligt på samma plats. Den nya lokalen beräknas vara klar efter årsskiftet 2022.

Är du en driven lagspelare som vill vara med och påverka, utveckla och förbättra verksamheten? Då ska du söka tjänsten som depåchef hos Hyrtab.

Om Hyrtab
Hyrtab grundades 1998 och är en stark Halländsk aktör inom området maskinuthyrning. Hyrtab är marknadsledande i Halmstad, och har en stark position i Falkenberg. Hyrtab är dessutom det enda bolaget på orterna som fortfarande ägs och drivs lokalt. Utöver detta äger också Hyrtab Holding systerbolaget HYRIN med depåer i Laholm, Ängelholm, Markaryd, Helsingborg, Landskrona samt Malmö. HYRIN och Hyrtab drivs helt separat och bägge bolagen har bland annat egna säljkårer samt ledning. Dock har vi ett starkt dagligt samarbete som ger oss rejäla muskler på marknaden. Tillsammans omsätter bägge bolagen ca 125 mkr.

Om Tjänsten
I rollen som Depåansvarig har du det löpande ansvaret över verksamheten. Vilket bland annat innebär att du dagligen möter Hyrtabs kunder för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov, både via telefon och över disk. Depåchefen arbetar proaktivt med försäljningsarbete gentemot nya och befintliga kunder. Du kommer även vara Hyrtabs kontaktperson mot dina kunders projekt där en del utav besöken sker ute på arbetsplatserna. Som Depåchef har du även personalansvar och du leder och fördelar arbetet på Depån. Vidare är du är högst delaktig i rekrytering av Hyrtabs framtida medarbetare.

Arbetsuppgifter innefattar även:
Att tillsammans med övriga depåansvariga se till att depåerna är bemannade och främja samarbete.
Arbeta för att nå budgeterade mål.
Arbeta för att kunder bemöts och behandlas på ett korrekt och ansvarsfullt sätt.
Se till att kunder besöks löpande ute på arbetsplatser.
Se till att det löpande arbetet utförs på depån.
Se till att depån sköts i enlighet med företagets rutiner med att bland annat främja ordning och reda.
Leda och fördela arbetet på depån. Administration av semesterplanering och ledighetsplanering, attesteringar av tidkort, fakturor mm.
Se till att kreditkontroll och beviljande av krediter till kund sker i enlighet med gällande rutiner.
Främja att inköp sker kostnadseffektiv för utefter Hyrtabs rutiner
Övriga i depån relaterade arbetsuppgifter

 Vem är du?
Eftersom depån är ny kommer även arbetsuppgifterna variera brett under uppstarten. Därför tror vi att du är en prestigelös person som gillar att ta ansvar, brinner för relationer och affärer samt trivs med att vara ”spindeln i nätet”. Du kommer vara med från start och därför ha inflytande i skapandet av din egen roll i mycket stor utsträckning. Därför tror vi att du är en initiativtagande och driven person som har en tydlig entreprenörsådra.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens.
Några års erfarenhet av en likvärdig roll
Flytande kunskaper i svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska.
Du har god datorvana och erfarenhet av att jobba i affärssystem.
Körkort

 Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Hyrtab med OnePartnerGroup. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakt ansvarig rekryterare.
Vi hanterar inkommande ansökningar löpande, sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Länk till ansökan

Välkommen med din ansökan!

 


2021-05-21

Öppettider sommar 2021

Vi på Hyrtab önskar alla våra kunder, leverantörer och vänner en riktigt skön sommar. Vecka 2...

Vi på Hyrtab önskar alla våra kunder, leverantörer och vänner en riktigt skön sommar.

Vecka 28-31 har vi öppet mellan 07:00 – 16:00 på våra depåer 

 

 

 

 

 
Hyrtab - Din uthyrare i Halmstad, Falkenberg & Varberg. Ring Halmstad 035-100 810, Falkenberg 0346-480 20 eller Varberg 0340-201 000